Nehéz Szegeden olyan helyet találni, ahol ha körbenézünk, ne ütközne tekintetünk egy graffitikkel és más firkákkal összerondított házfalba. Különösen igaz ez a panelnegyedekre. Sajnos az emberek nagy része hozzá is szokott ehhez a látványhoz, és úgy gondolja, nem kell törődni vele, hozzá tartozik a város látképéhez a rengetek ocsmány falfirka, még akkor is ha az a saját ajtaján vagy postaládáján éktelenkedik!

Ezek az emberek valószínűleg nem tudják, hogy nem kell vagyonokat kifizetni egy graffiti eltávolításért, hiszen van egy frissen alapított vállalkozás, amely pont ezekre a munkákra szakosodott és honlapjukon pár másodperc alatt kérhetünk egy árajánlatot a csúnya rajzok eltüntetésére. Ráadásul most akár ingyen is megcsinálják, ha szerencsénk van, hiszen karácsonyi akciójuk keretében 1 szerencsés jelentkező tiszta ajtóval, garázzsal, postaládával.. kezdheti a 2010-es évet.

A lényeg tehát, hogy NE TÖRŐDJÜNK BELE abba, hogy környezetünk egyenes úton halad az igénytelenség végtelenje felé! Kinőttük már a barlangrajzok korát, az asszonyt se a hajánál fogva cipeljük az ágyba (jobb esetben), másszunk le újra a fáról, húzzuk ki magunkat és tegyünk a minket körülvevő világ tisztaságáért valamit!

Nem titkolom, hogy ez a cikk reklám céllal jött létre, de ettől függetlenül remélem magába néz az olvasó, és ha magára ismert a 2. fejezetben bemutatott "nem törődöm emberben", akkor most felnyitotta a szemét és cselekedni fog.

Ha felkeltette figyelmét az oldalon említett, olcsó graffiti eltávolítás, akkor kattintson ide..

..ha nem, kérem árulja el merre lakik, mert albérletet keresek egy tiszta környéken.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr971565406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása