Kicsit bűntadom van amiatt, hogy ha már ilyen cím alatt fut a blogom, hogy Élet Szegeden, akkor miért nincs szinte semmi infó erről a gyönyörű városról. Na jó, most annyira nem gyönyörű, mivel fel van túrva az egész város a felújítások miatt, de a ráncfelvarrás után még szebb lesz.

Elsőként nézzük meg, hol is található meg Szeged a térképen. Ehhez felhasználnám első mentőövemet (nem anyámat hívom fel) : Google Maps


View Larger Map

Na ott vagyunk :)  Kicsit pontosabban fogalmazva, Szeged a Dél-Alföldön, Csongrád megyében fekszik. A wikipedia szerint 280,84 km^2 a területe és 2009-ben 169030 fő volt a lakossága. Népsűrűsége 602 fő/km^2, de ez 1-1 Jate buli alkalmával nagyságrendekkel megnő :)

Ennyi volt az első "Szeged-lecke", mostmár tudjuk, hogy hol keressük a térképen a "Napfény városát". A következő órán további hasznos infókkal szolgálok majd, de nem árulom el mivel, mivel én sem tudom. Mivel is fejezhetném be ezt a mivelekkel teli kis bekezdést.. VÉGE

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr541743943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása