Ha albérletet keresel Szegeden, akkor az első lépésed mindenképp egy Déli Apró beszerzése legyen. Érdemes minél több albérletet megnézni, mivel nagyon nem mindegy, hogy milyen főbérlőt fogsz ki. Egy rossz lakás tulajdonos nagyon megkeserítheti életedet, akármilyen szép is a választott lakás. Nekem például volt olyan főbérlőm, aki minden előzetes bejelentés nélkül, egyszer csak kopogtatott reggel vagy este. Ha 5 percen nem sikerült nadrágot húznom, akkor már zörgött is a kulcscsomó..

Az újságon kívúl érdemes körülnézni az interneten is, hiszen nagyon sok jó oldal létezik ahol kiadó albérletre találhatunk. Néhány jó példa ezekre:

A lényeg tehát, hogy merj válogatni, egy rossz főbérlő, vagy a kellemetlen szomszédok gyakran nem kompenzálják a jakuzzit sem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr461845394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása