Újabb infókat kaptam a 2009.szeptember.29-én megrendezésre kerülő poker versenyről.

Lebonyolítási menetrend:

 1000 fős versenyeken  

-       A versenyzők 8 személyes asztalokhoz ülnek le játszani, ahonnan minden asztal győztese bejut a második körbe! A második körbe így 125-en vesznek részt.

-       17 asztalnál 7 míg egy asztalnál 6 fő foglal helyet. Minden asztal győztese bejut a helyszíni döntőbe. 18 játékos játszik a döntő asztalnál.

-       2db 10fős profi asztalhoz ülnek, ahol profi osztók veszik kezeik közzé az irányítást. A játék addig tart, amíg meg nem lesz a verseny győztese. A legjobb 10 játékos bejut a HUPT országos döntőjébe.

2000 fős versenyeken

-       A versenyzők 8 személyes asztalokhoz ülnek le játszani, ahonnan minden asztal győztese bejut a második körbe! A második körbe így 250-en vesznek részt.

-       26 asztalnál 8 míg 6 asztalnál 7 fő játszik. Minden asztal győztese bejut a helyszíni döntőbe. 32 játékos játszik a döntő asztalnál.

-       A döntőt 4db 8 fős asztalnál kezdik el a játékot, majd a legjobb 20 kialakulását követően, profi osztók segítségével zajlik a játék mindaddig, amíg a győztes személyére fény nem derül. A legjobb 10 játékos bejut a HUPT országos döntőjébe.  

A döntő lebonyolítása 

-       A döntőbe 120 játékos kerül be élő játékról, valamint 30 játékos a sportingbet online felületéről, 10 játékost pedig a HUPT szervezői delegálnak.

-       A 160 játékos 8 fős asztalokhoz ül le játszani, ahonnan minden asztal győztese bejut a 20 fős nagydöntőbe. A FINALÉ 2 profi asztalnál, 2 profi osztó segítségével kerül megrendezésre. A játék addig tart amíg ki nem derül ki gurulhat haza az Opel Corsa-val.

Zsetonmennyiség, vakok, emelkedés 

-       minden játékos, minden helyszínen 500 zsetont kap.(10db 5, 10db 10, 6db 25, 4db 50)

-       a kisvak 5 a nagyvak 10 a legelső leosztásnál

-       a játékot 15 perces vakemelkedéssel bonyolítjuk

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr161367713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása