Egyik készülő oldalamat reklámoznám itt. Az eszperanto-online.hu oldalon megtalálható lesz minden, amit csak az eszperantó nyelvről tudni kell, illetve egy kicsit több is. Lehet itt vicceket, verseket olvasni majd.. természetesen eszperantóul is. Az oldal fő célja a nyelv megszerettetése az emberekkel, illetve ha valakinek kedve támad, akkor jelentkezhet az online tanfolyamra is.

Az eszperantó nyelvet, egyébként nem nehéz elsajátítani, egy kis szorgalommal gyorsan szerezhetünk nyelvvizsgát. Ezért is ajánlom azoknak, akiknek sürgősen szükségük van egyre a diplomához vagy többletponthoz az érettségin. A sürgős alatt azért nem 1 hetet értek, de lényegesen egyszerűbb a papír megszerzése, mint például németből. További információk itt találhatók: http://eszperanto-online.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr841333928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása