A Délmagyarország információi szerint idén Szeged adhat otthont a hagyományos magyarországi Forma 1-es road shownak, amelyet a Red Bull istálló szervez. A csapat versenygépét a német Seabastian Vettel vezeti majd a rakpartot is érintő több, mint 3 km-es belvárosi pályán. A Forma 1-es parádé a tervek szerint május 16 és 17-én lesz.

Ez lesz a negyedik ilyen rendezvény Magyarorzágon: tavaly Siófokon, előtte kétszer Budapesten láthatták az energiaital-gyártó utcai show-ját, amellyel a versenysorozatot népszerűsíti. Az osztrák egyes csatorna egyórás műsort sugároz a programról, bemutatva Szegedet is. Tavaly Siófokon 200 ezren voltak a helyszínen, Szegeden is százezres tömeg várható.

A cikket ide kattintva olvashatod tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr891107630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása