Testünk "belső" vegyhatása enyhén lúgos, ezért az ionizált lúgos víz fogyasztásának semmilyen káros hatása nincs, sőt, jótékonyan befolyásolja a szervezet vízkészletének állapotát, ezzel életminőségünk javulását eredményezi.

A lúgos víznek kiváló hatása van továbbá gyomorsav túltengés, hasmenés, elégtelen emésztés illetve abnormális gyomor és bélfermentáció (gázosodás, puffadás, bűzös lehelet) esetén isA fentieken kívül még sorolhatnánk a jótékony hatásokat, de egyszerűbb ha a következő oldalra ellátogatva utána olvasunk:
ionizaltlugosviz.hu

Az oldal lehetőséget ad egy olyan készülék megvásárlására, mely a fent említett, jótékony hatású vizet előtudja állítani nekünk otthon is! Ez a készülék az Aquarion víztisztító és ionizáló, melyről a következő linkre kattintva többet is megtudhatunk:
ionizaltlugosviz.hu/aquarion-viztisztito.html

Szóval ha van rá lehetőségünk, tegyünk valamit egészségünkért: IGYUNK TISZTA VIZET!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr111417739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kókuszosvarázs · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.10.19. 12:19:17

Nem rossz találmány és ami szerintem legalább ilyen fontos, hogy nem marad utána műanyag palack ellentétben az ásvány vizekkel.

csjoe · http://www.eletszegeden.blog.hu 2009.10.19. 12:31:28

@kókuszosvarázs: Igen, elég jó! Nekem is van, és ami még tetszik benne, hogy nem egy hatalmas böszme darab :)
süti beállítások módosítása