Folytatnám kísérletem elemzését:

Aki nem olvasta volna az előző bejegyzéseket (1,2), annak leírnám dióhéjban miről is van szó:
Szeretném egy általam készített geológiai oldal egyik aloldalát a mátrix kifejezése a google találati listákon minél előrébb hozni. Ezt az aloldalt a következő linken lehet elérni: Mátrix (alapanyag). Ez azért nehéz, mert nagyon sok oldal foglalkozik a mátrix-szal, nyilván a legtöbb a filmmel, az én oldalamnak viszont annyi köze van hozzá, hogy az egyik fogalomnak a neve a mátrix.

Mikor először megtalálta a gugli az oldalt akkor 34. helyre rangsorolta, most a 174. hely körül van az oldal, nyilván ez függ attól is, hogy éppen melyik server válaszol nekünk, de ha elég öreg lesz az oldal, akkor már nagyjából mindig hasonló eredményt kapunk.

Kiváncsi vagyok milyen eredményt tudok elérni, folyamatosan dolgozok rajta. Ha valakinek van ötlete, tippje, bármilyen megjegyzése dologgal kapcsolatban, akkor bátran kommenteljen.

Üdv.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr10870936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása