csjoe 2009.01.07. 18:43

Mi az a mátrix?

Jó kérdés!

Nekem van egy tippem: A mátrix a kőzet vázát adó...
Hát nem hiszem, hogy ilyen kezdésre gondolt mindenki, de igen a mátrix mindenhol ott van! (Jól mondta Morfi). A mátrix fenti megfogalmazása egyébként a magmás kőzettanhoz kapcsolódik, de ebbe nem is bonyolódnék bele, főleg mert nem is értek hozzá.

Az ok amiért ez a poszt megszületett az az, hogy szeretnék egy kis SEO tesztet csinálni. Aki egy kicsit jobban otthon van a webes világban az tudja miről van szó. Ugye itt van ez a kulcsszó, hogy mátrix és van a jó öreg "szemüveg", ami mindent lát, én pedig azt szeretném, hogy először az én oldalamra sasoljon ha valaki bepötyögi ezt a jól ismert kifejezést. Nem fűzök sok reményt az első oldalhoz, mivel "kicsit" sok a találat (kb 142 millió), de ha tippelnem kéne akkor én az első 100 találat közé beraknám. Merész ugye? Majd meglátjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszegeden.blog.hu/api/trackback/id/tr95864019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása